Medical Anti-aging Centre

Medisch afvallen

Medisch afvallen met injecties is een revolutionaire doorbraak in zowel de medische als de esthetische geneeskunde. Deze innovatieve behandeling biedt een subtiele, doch effectieve methode voor diegenen die streven naar een gezonder leven.

Medisch afvallen met injecties is een methode waarbij het natuurlijke hongergevoel onderdrukt wordt. De injecties bevatten glucagon-achtige peptide-1-receptorantagonisten (GLP-1), welke hulp bieden bij het reguleren van de eetlust. De honger wordt verminderd en het verzadigingsgevoel wordt vertraagd. De behandeling is beschikbaar op doktersrecept en is ideaal voor personen met overgewicht of obesitas. Het resultaat is minder voedingsinname met verantwoord afvallen als gevolg. De behandeling gaat altijd gepaard met transformatie. Het medisch afvallen met injecties is geen “Quick fix”, maar een zorgvuldig begeleide reis naar een duurzame levensstijlverandering.

 

Professionele begeleiding

Medisch afvallen met injecties is een innovatief proces, wat ondersteund moet worden met professionele begeleiding. De ware verandering vereist tijd en toewijding. Onze aanpak is daarom persoonlijk en op maat gemaakt, waarbij niet alleen gekeken wordt naar uw fysieke gezondheid maar ook uw welzijn. Bij mediale anti-aging centre, geloven wij in een holistische benadering van schoonheid en gezondheid. Eerlijkheid en ethiek is voor ons enorm belangrijk en levert voor u het beste resultaat. Via medisch afvallen met injecties neemt u de regie over uw gezondheid. U zult achteraf een gezonder, evenwichtiger en zelfverzekerder leven leiden!

Medisch afvallen met injecties vereist een zorgvuldige aanpak. Het opstellen van een persoonlijk behandelplan is van groot belang.

a. Tijdens het eerste consult zal bepaald worden of medisch afvallen met injecties een juiste behandelwijze is voor uw persoonlijke situatie. De huidige gezondheid en medische voorgeschiedenis zal worden geëvalueerd. Een behandelplan zal worden opgesteld samen met het te behalen doel voor gewichtsverlies vastgesteld.

Het gehele behandeltraject wordt u begeleid door een persoonlijke coach, afhankelijk van het middel! U krijgt de eerste injecties thuis geleverd binnen x aantal dagen. Zodra u start met de injecties zal uw hongergevoel geremd worden. U dient de injecties dagelijks zelf toe te dienen. De instructies krijgt u van ons.

Naast de injecties krijgt u leefstijlbegeleiding. U zult worden ondersteund met een persoonlijk voedings- en bewegingsplan. Om de voortgang te monitoren en indien nodig het plan bij te stellen houden wij maandelijkse voortgangsgesprekken.

Om het gewichtsverlies te behouden zal er een langere termijnstrategie met u worden besproken.