Medical Anti-aging Centre

Door uw hormonen op peil te brengen en in balans te houden, kunnen wij u helpen om een langer, gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Gezond eten
Voldoende bewegen
Je hormonen managen – dat is anti aging!

Drs. Katja Kiewiet de Jonge

Na haar studie geneeskunde aan de Universiteit te Wenen en Hamburg heeft drs. Katja Kiewiet de Jonge 5 jaar op de afdeling Gynaecologie en verloskunde van het LUMC gewerkt.

Na een periode van twee jaar in de jeugdgezondheidszorg gewerkt te hebben volgde zij een opleiding in de Velthuiskliniek tot cosmetisch arts en is hier tot 2009 werkzaam geweest.

Eind 2009 is Katja Kiewiet de Jonge haar eigen kliniek in de cosmetische dermatologie begonnen en runt deze tot heden met succes in Noordwijk en Rotterdam.

De laatste jaren heeft niet alleen verhelpen van het uiterlijke verouderen maar ook de internistische aspecten haar interesse gewekt.

Drs. Kirsten Nommensen

Na haar Bedrijfskunde studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft zij een breed scala van aanvullende opleidingen en studies afgerond.

Na een periode van bijna vijf jaar in de Velthuis Kliniek Rotterdam werkzaam te zijn geweest als medisch consulente is zij naast het oprichten van haar eigen mode merk werkzaam als adviseur bij de Kiewiet de Jonge kliniek.

Door haar behoefte aan meer kennis op het gebied van Hormoontherapie is zij zich verder gaan verdiepen in deze vorm van Anti-aging en heeft tevens de opleiding tot Orthomoleculair hormoon therapeut gedaan.Waarbij de nadruk ligt op preventie en duurzame therapie om gezondheid, conditie en vitaliteit te optimaliseren door het in balans brengen van hormonen en problemen rondom de menopauze te verminderen.